bergbeklimmen Mountainbike Paardrijden Vliegsporten Watersporten

6 redenen waarom Outdoor Belgium een aanrader is

Vorig week in de brievenbus: een uitnodiging voor Outdoor Belgium. Een primeur want de eerste keer dat er post toekwam voor SPORT.Blog. Dankjewel dus Outdoor Belgium! 🙂

En wat was ik graag op de uitnodiging ingegaan. Het programma oogt heel veelbelovend en helemaal op mijn maat. Helaas… Binnen enkele weken trouw ik en dat vergt nog de nodige voorbereidingen.

SPORT.Blog kan er dus niet bij zijn maar hieronder toch 6 redenen waarom het voor u zeker de moeite loont om u richting Libramont te begeven het komende weekend:

  1. Outdoor Belgium is het enigste ‘salon voor outdoorsport en avontuur‘ in de Benelux en wordt reeds voor de tweede keer georganiseerd. Vorig jaar waren er 13.000 aanwezigen, niet onaardig.
  2. Fietsen, mountainbiken, lopen, wandelen, golfen (beetje de vreemde eend vind ik persoonlijk), bergbeklimmen, paardrijden, watersporten, camping, schietsport, stadssporten, vliegsporten,… Het is maar een bloemlezing van welke sporten je er kan leren kennen. Want ’t moet niet altijd voetbal zijn nietwaar?
  3. Op vrijdag is er vanaf 20u het Banff Mountain Film Festival, een prestigieus festival voor avonturenfilms met bergen als centraal thema. Volgens mij een mooie mix met hun evenement en dus ideaal om in de sfeer te komen van outdoor sporten.
  4. Meer dan 140 exposanten zijn present om u meer dan 10 sporten voor te stellen. Om er een cliché bij te smijten: kiezen is verliezen.
  5. Zelf eens proberen? Er zijn meer dan 30 activiteiten om de waaghals in uw binnenste een weekendje uit te laten.
  6. Ook de autoliefhebbers kunnen hun hartje kwijt met de 4 x 4 show. Wel niet echt ecologisch maar soit, autosport is ook sport en bij voorkeur buiten dus dat past wel.

Om u even te laten wegdromen, een YouTube preview van het Banff Mountain Film Festival:

En dit was een verslag van vorig jaar:

 

U bent verhinderd? Onderstaand excuus is valabel om uw biezen te nemen richting Libramont dit weekend:

Quotefancy-8850-3840x2160 (2).jpg

Meer info op www.outdoor-belgium.be

0 reacties op “6 redenen waarom Outdoor Belgium een aanrader is

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s