Algemeen

De acht meest gelezen SPORT.Blogs van 2019

Tradities bestaan om ze in ere te houden. Na mijn lijstje van 2018 presenteer ik jullie dus ook de acht meest gelezen SPORT.Blogs van 2019. De lijst van 2018 was trouwens de tweede meest gelezen blogpost van 2019. Om te vermijden dat ik binnen acht jaar een eindejaarslijstje heb met enkel eindejaarslijstjes laat ik deze blogpost er even buiten 😉

Persoonlijk hoogtepunt met SPORT.Blog in 2019? Mijn interviewreeks voor Sportcareers. Ik interview mensen die werken in de sport en schrijf hun verhaal. Fantastisch leuk én leerrijk om te doen. En het leuke: volgend jaar mag ik dat blijven doen.

Hier komen ze dan. De acht meest gelezen blogpost van 2019:

1 – Match’ke spelen

SPORT.Blog begon als een blog met een focus op volleybal. Niet onlogisch dus dat volleybal blijft scoren op mijn blog. Deze blogpost ging over de bekerfinale in het Sportpaleis.

Met speciale aandacht voor Julie. Zij speelde haar eerste bekerfinale met Michelbeke. Spoiler alert: ze verloor. Maar ze genoot. En meer dan 10.000 mensen waren daar getuige van. Zoveel volk voor een volleymatch’ke… Dat went toch nooit?

2 – Volleybalnieuwsjaarswensen

De eerste blogpost van 2019. Ook een traditie: mijn volleybalnieuwjaarswensen. Misschien moet ik er wel mee stoppen want ik bracht meer ongeluk dan geluk. Ik wenste Brecht Van Kerckhove een ‘zinderend’ EK in eigen land (het EK werd een fiasco, Brecht is niet langer bondscoach), Frank Depestele een goede start van zijn trainerscarrière (zijn club Menen vecht tegen play downs) en de supporters van Maaseik een bekerfinale in 2020 (ze verloren in de halve finales).

Eumh… Dan maar een goede gezondheid in 2020 allemaal?

3 – Speel! Alsof het je laatste dag is!

Opnieuw die bekerfinale. Neen, ik word niet betaald door de organisator. Maar het meest gemediatiseerd volleybevenement van het jaar scoort nu eenmaal goed. Mijn atypische verslag dus ook.

4 – Red Dragons straks sant in eigen land?

Om de vraag te beantwoorden: nee. Ik was kritisch maar lichtjes hoopvol. Helaas.

5 – Spits (0 jaar)

Ah! Mijn persoonlijk hoogtepunt van het jaar. Ons zoontje Lowie kwam op de wereld. De transfer van het jaar. Ondertussen kan ik bevestigen dat zijn longinhoud ruim voldoende is, zijn vormpeil weerbarstig is en dat hij bij ons scoort met zijn ogen toe.

Welkom Lowie 🙂

6 – En, hoe is’t bij Energy Lab?

Goed! Ik veranderde in 2018 van werk en schreef daar een blogpost over die toen op één stond in mijn eindejaarslijstje. In maart blikte ik heel tevreden terug met deze blogpost. 2019 werd op professioneel vlak een leuk jaar. Zo lanceerde ik de eerste virtual run in België: MyTrace.

En 2020 belooft nog heel wat leuke dingen. 2019 was nog maar de opwarming. Tijd om te knallen.

7 – Ik ben verliefd op Olivier Deschacht

Olivier Deschacht versierde een transfer naar Zulte Waregem. En ook een plaatsje in mij hart (dit is nu al de woordspeling van 2020). Na vijftig seizoenen in de hoogste voetbalklasse viel ik plots als een blok. Dat resulteerde in deze liefdesverklaring aan de blonde voetbalgod met fluwelen linker die altijd een beetje in vertraging lijkt te spelen.

8 – Ik was vergeten hoe leuk skiën wel was

Elk jaar gaan we skiën met Golazo (het bedrijf waar Energy Lab toe behoort). Ik stond al jaren niet meer op de latten. Tranen van intens skigeluk vroren meteen tot kleine ijspegeltjes. Een ijs-orgasme zonder dat er vanille-ijs met warme chocoladesaus in de buurt was.

Een gelukkig 2020 en kom gerust af en toe eens langs op SPORT.Blog! 🙂

1 reactie op “De acht meest gelezen SPORT.Blogs van 2019

  1. Leuke Blogs altijd om te lezen!

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s