Volleybal

Volleybal in space

De hippe jongens van Sons of Gravity kregen het opnieuw voor elkaar. Een filmpje lanceren op het net dat meteen viraal ging en werd opgepikt door de Sporza’s en HLN’s van deze wereld.

Deze keer geen ‘epic trick shots’ maar een pseudowetenschappelijke stunt. Ze stuurden met behulp van een ballon een volleybal zowaar de ruimte in. Een intergalactische prestatie. Wat een fotogeniek beeld zo’n volleybal in de ruimte. Als Mikasa een beetje van een marketingafdeling heeft dan haken ze hier toch meteen op in?

Volleybal saai? Niet langer dankzij de zonen van de zwaartekracht. Met hun filmpjes scoren ze steeds en verrassen ze ons keer op keer. En daar lijken ze vooral zichzelf goed bij te amuseren. Het is win-win voor iedereen.

Het leuke is dat ze hun baseline ‘The world is a playground’ telkens waarmaken. Hun naam deze keer ook helemaal. Volleybal gaat over de lippen bij het grote publiek dankzij hun exploten en daarmee dragen zij hun steentje bij tot de revival van het volleybal. Exact twintig jaar na Space Jam met Michael Jordan doet ook het volleybal zijn intrede in het melkwegstelsel.

Sportpaleis? Zwaartekracht? Het Belgische volleybal kent geen grenzen meer…

Of zoals Buzz Lightyear sprak:

To infinity and beyond!

 

 

1 reactie op “Volleybal in space

  1. Pingback: Geachte heer D’Hulst, Beste Stijn, – SPORT.Blog

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s