Lopen Wedstrijd

°wedstrijd° Beat it!

Je las de de titel en je dacht: Michael Jackson!

Da’s gedeeltelijk waar ik op zinspeelde want muziek heeft zeker een plaats op deze blog. Zolang muziek natuurlijk een link heeft met sport. En die link is snel gelegd.

Zo kan je lopen op muziek. Zoals op Michael Jackson’s ‘Beat it’. Loopwedstrijden van dat genre zijn heel populair. Maar je hebt nog tig andere soorten: van color runs tot obstacle runs. Alle geuren en kleuren passeren tegenwoordig de revue. En da’s goed want lopen is goed.

Ook in mijn thuisstad is er zo één. Dus het is maar normaal dat ik die even in the picture plaats: BEATRUN.

Beatrun vindt plaats op zaterdag 8 december in Waregem. Je kan kiezen tussen de 5K en de 10K. En dat zag er vorig jaar zo uit:

Op hun website lees je:

Beatrun wordt meer dan een loopwedstrijd, het wordt een avond vol ambiance, muziek & sport door het centrum van Waregem met passages aan verschillende commerciële en culturele plaatsen. Langs het parcours wordt gezorgd voor het nodige entertainment door Dj’s met bijhorende lichtshows, om zo Waregem eens op een andere manier te leren kennen.

En nu komt het leukste gedeelte: SPORT.Blog mag 2 tickets (elk ter waarde van 23 euro) uitdelen. 6 december valt vroeg dit jaar, niet?

Wat je hiervoor moet doen, lees je op de Facebookpagina van SPORT.Blog in dit Facebookbericht. De winnaars worden bekend gemaakt in de week van maandag 26 november.

Veel succes!

En moest je er zelf nog niet naar gezocht hebben na het lezen van de intro: geniet even van deze 4 minuten en 58 seconden muzikale genialiteit.

Beat it!

0 reacties op “°wedstrijd° Beat it!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s