Persoonlijk

Hallo, is daar iemand?

Van 18 maart is het geleden: een nieuwe blog op SPORT.Blog. Een prachtige bekerfinale, of juist niet, noopte mij toen aan tot het schrijven van een blogpost. Frank Raes, mijn held.

Sindsdien werd het hier windstil… Ben ik gestopt met schrijven? Boeit sport mij niet meer? Was ik mijn wachtwoord kwijt?

Driemaal nee, gelukkig.

Integendeel. Ik heb meer dan ooit zin om te schrijven, kijk reikhalzend uit naar het WK (hoewel de hetze rond Radja mij gestolen kan worden) en dat wachtwoord heb ik ook nog altijd.

Ik had zin om het schrijven eens anders aan te pakken. Mij te laten leiden door anderen en buiten mijn comfort zone te gaan. Daarom vroeg ik voor mijn 29ste verjaardag in april 52 woorden. Dat is één woord per week tot aan mijn volgende verjaardag. Elke week schrijf ik een nieuwe tekst.

Deze tekst op Medium leidt je naar meer uitleg over de opzet.

Ondertussen zijn we drie woorden ver. Het is nog zoeken naar de juiste woorden bij dat ene woord. Maar ’t is de max: beste verjaardagscadeau ooit.

Dus niet getreurd beste fans van mijn schrijfkunsten (ja, jij daar), bij inspiratie zal ik zeker wel nog eens posten op SPORT.Blog. En voor mijn superfans (mama, ik hoop dat je dit leest): elke week post ik een nieuwe tekst op medium.com/@pieterjanblondeel.

Om het jou eenvoudig te maken stuur ik elke maand de vier teksten door in een korte nieuwsbrief. Klik op deze afbeelding om je in te schrijven als je benieuwd bent:

revue

Dit is dus geen vaarwel maar tot ziens!

(PS: voor wie benieuwd is naar mijn loopkunsten, vorige week liep ik 9.6 kilometer. Bij deze, dat wou ik terloops toch nog even schrijven. Tot een volgende SPORT.Blog of tot op Medium!)

0 reacties op “Hallo, is daar iemand?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s