Lopen

Donald

Deze week organiseerde ik voor Energy Lab de allereerste virtual run in België aan de Watersportbaan in Gent: www.mytrace.be. Het was een succes en meer dan 1.200 deelnemers installeerden onze app. Waaronder ook Donald Zutterman, 64 jaar.

Donald is een ultrarunner die vijf jaar geleden nog geen vijf kilometer kon lopen. Deze week liep hij tijdens de vierdaagse van MyTrace meer dan 200 km. Dat zijn 5 (!) marathons. Duizelingwekkende cijfers.

Elke dag kwam hij mij vragen of hij onze dagprijs niet gewonnen had: VIP tickets voor Cirque du Soleil. Hij wilde zo graag met zijn kleinzoon naar het circus gaan kijken. Onze winnaars werden echter elke dag willekeurig gekozen tussen alle deelnemers. Op die manier legden we de nadruk op participatie boven prestatie.

Helaas, Donald won géén dagprijs.

Maar tijdens de afsluitende prijsuitreiking vroegen we hem als laatste op het podium om hem te bedanken voor zijn ongelofelijke prestatie. En we besloten speciaal voor Donald enkele extra tickets voor Cirque du Soleil uit te delen: tickets voor hem en zijn kleinzoon.

Sommige verhalen durf je zelf niet zo mooi te bedenken… Sommige personen overtreffen je stoutste dromen…

Bedankt Donald. En tot volgende jaar op MyTrace.

1 reactie op “Donald

  1. Pingback: Bye bye Energy Lab, hello Chili Publish – SPORT.Blog

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s