Persoonlijk

Cadans

Ik heb de voorbije tijd minder vaak kunnen bloggen dan ik wilde. De goesting was er, de tijd ontbrak. Hectiek bepaalde de cadans van de afgelopen 14 maanden.

We kochten een huis, we trouwden, we verbouwden het huis, we kregen een dochtertje, we verbouwen het huis verder en volgend weekend verhuizen we.

Zucht.

Oef.

Geeuw.

Een bergetappe, die vergelijking is nog de beste. Er waren steile stukken gekenmerkt door ogen gedragen door wallen en verzuurde spieren door verbouwgymnastiek. De zwaarste.

Soms ging het ook, enkel figuurlijk, bergaf waarbij we speelden met de trappers en een hele nacht dansten op onze trouwnacht. En er kwam een kopvrouw bij met een voorliefde voor bidons met fopspenen. Korte intense momenten. De mooiste.

Er waren zeldzame vlakke tussenpozen waar we recupereerden, achterom keken en vooruit blikten. Ze vlogen voorbij. De kalmste.

SPORT.Blog verdween naar het achterplan. Tot mijn spijt. Mijn hobby on hold.

Ik miste het. Schrijven is namelijk een vorm van loutering. Iets voor tijdens de kalme momenten. Op een zondagochtend of ’s avonds laat. Iets van je afschrijven, dat werkt.

Tussendoor schreef ik wel eens iets. Laatst nog over imaginair sjotten in de tuin van mijn ouders. De toon een tikkeltje persoonlijker dan vroeger. Had ik eerder al eens gedaan bij de blogpost over mijn liefde over volleybal, bij volleybedverhalen en een tijdje geleden over fietsen van morgen.

Dus helemaal windstil was het niet. En wat ik geleerd heb na 14 maanden klimmen en dalen, is dat de goesting er nog is.

Gewoon, om te schrijven. Omdat het leuk is en de meer dan 33.000 supporters, oftewel gelezen SPORT.Blogs, aanmoedigen om te blijven trappen. Waarvoor dank.

Ik heb de meest waanzinnige periode uit mijn leven bijna achter de rug. Met onze verhuis komt een eindmeet in zicht. Geen finish. Dit is een rittenkoers. Eentje met enkel maar ploegentijdritten. We zijn gestart met twee, ondertussen zijn we met drie. Van een flat met twee naar een huis met drie. Extra versterking hoeft voorlopig niet.

Eerst even mijn cadans terugvinden.

5 reacties op “Cadans

 1. Zeilmaatje
  Zeilmaatje is je nieuwe -musthave- zeilers portaal.

  Zeilforum.
  Hier kun je niet alleen een zeilmaatje vinden, maar ook al je vragen en opmerkingen rondom het zeilen kwijt.
  Bovendien kun je allerlei zeil-onderwerpen lanceren op het ZeilForum.
  Onderwerpen als: vinden van je zeilmaatje, aankondigingen van zeilwedstrijden en evenementen, berichten van zeilers, bootonderhoud, social talks, zoeken naar, opstappers, crewmembers of bemanning etc.

  Like

 2. Pingback: Gele kaart voor SPORT.Blog | SPORT.Blog

 3. Pingback: Jommeke En De Schat Op Zolder | SPORT.Blog

 4. Pingback: Waarom ik van job verander

 5. Pingback: Spits (0 jaar)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s